Uw specialist in kozijnen.

Hebt u kozijnen nodig voor een nieuwe aanbouw, of zijn uw oude kozijnen aan vervanging toe? Bij Timmerfabriek Pors kunt u terecht voor hardhouten kozijnen van de allerbeste kwaliteit. De keuze is groot, maar niet eenvoudig, want het type dat u kiest is bepalend voor de uitstraling van uw woning.
Wij geven u graag advies.

Kozijntypes

Timmerfabriek Pors heeft een groot aantal kozijntypes in het standaardprogramma. Enkele voorbeelden:

  • raam- en deurkozijnen voor buiten en binnen (o.a. brandvertragend)
  • kozijnen voor renovatie, geheel nagemaakt volgens de bestaande details
  • getoogde kozijnen
  • amsterdamse kozijnen
  • oudhollandse kozijnen

Voor monumentale panden maken wij met de modernste productietechnieken traditioneel ogende kozijnen.

Wilt u meer informatie of vakkundig advies? Neem contact met ons op.

Voordelen hardhout.

Hardhouten kozijnen hebben van nature een warme en karakteristieke uitstraling. Daarnaast bieden hardhouten kozijnen veel praktische voordelen: ze zijn sterk, duurzaam, isolerend en wind- en waterdicht.

 

Afwerking

In onze spuiterij worden de kozijnen standaard voorzien van twee lagen grondverf. Hiervoor gebruiken wij verf van Sikkens, een merk uit het topsegment. Deze verf vormt de perfecte basis voor het aflakken in elke gewenste kleur. Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. De verflagen worden vervolgens met infraroodstralers gedroogd. De infraroodstraling dringt door tot de onderste laag en droogt de verf van binnenuit. Uw kozijn wordt met uitgeharde verf geleverd. Met metingen wordt gecontroleerd wanneer de juiste verfdikte is bereikt.